Jdi na obsah Jdi na menu

Víkend 72 týdnu, neboli 1 rok od prvního příspěvku

15. 5. 2021

Sobota 15.5.

Dneska mě čeká odpolední dvojdenní skupina odpoledních směn. Neboli zase v pondělí mám volno. Čas od času jsou takovéto víkendovky perfektní, protože je tu klid a není moc hustý provoz.

Dneska mě dokonce po delší době čeká krásná směna na autobusové lince 12. K tomu jsem si dneska asi zasloužil jeden z nejlepších vozů co tu máme. 

Krátce po poledni jsem se dostavil na terminál Fügnerova. Vyčkal jsem na svůj dnešní vůz. Netrvalo dlouho a skutečně mi přijel. Vystřídal jsem kolegu a vyjel na trasu. Dneska jsem si vysloužil překrásný Citibus o celkové délce 18 metrů. Já tento vůz neskutečně miluji a nic mi to nezmění.

Celé odpoledne jsem si neskutečně užíval na krásné lince 12 s ještě krásnějším autobusem. Ať si kdo chce co chce říká, ale citibus bude pro mě vždycky lepší jam mercedes nebo solaris. Velice rád bych se zde zítra projel s Karosou, ale na zítřek mám již domluvenou jinou linku.

Pátek 15.5.

Odpoledne, když jsem se vyspal, nasedl jsem na autobus jedoucí do Liberce. Cestou jsem si prohlížel všechny fotky  z tramvaje co v telefonu mám. V Liberci jsme rovnou sednul na tramvaj a jel jsem na Rybníček. Zde jsem počkal na 11/82 a vystřídal jsem kamaráda co tu zůstal. Akorát začalo pršet a tak jsem byl rád že je v tramvaji sucho. Po kole jsem v Jablonci uviděl duhu. Vznikla z toho krásná fotka.

img_20200312_212710.jpg

Měl jsem směnu skoro do půlnoci. Odstavil jsem soupravu ve vozovně a šel jsem domů. Teprve teď jsem se dostal do našeho bytu a konečně jsem si mohl vybalit. Je hezké být zase v Liberci

Sobota 16.5.

Dnes jsem s dobrou náladou vyfasoval odpolední linku 11 s jediným vysokopodlažní pořadí. Já mám rád vozy T3 a na lince 11 se s nimi dá kouzlit vysoká rychlost.

 

Toto je první pokus o blog. Případné chyby omluvte. Napiš tě mi po instagramu jak se vám tento blog líbil.

screenshot_20210516_112035.jpgscreenshot_20210516_112020.jpg

Neděle 16.5.

Jak už jsem včera psal, dneska mám předsmluvenou směnu na lince 11 s vozem Kitl. Vůz Kitl je pro mě srdcovkou, protože s tímto vozem jsem zde začínal a v den ročního výročí jsem se na něj také dostal.

screenshot_20210516_112045.jpg

 

Krátce po poledni jsem se dostavil na terminál Fügnerova. Vystřídal jsem kolegu a vyjel na svoji trasu. Jak jsem tak jezdil dost jsem vzpomínal na svoje loňské ježdění s vysokopodlažním vozem T3 a psaní prvního týdne do těchto stránek. Je to pro mě další kus života a jsem rád že jsem si ho někam zaznamenával. Je tedy celkem dost značný rozdíl mezi začátkem a tím kde jsem teď, ale je na tom alespoň vidět jak se postupně vyvíjím.

Večer jsem zatáhnul do vozovny, vrátil noty a klíče a šel jsem domů. 

Čekají mě dva dny volna a oba budou rozhodně ve znamení vzpomínání na první příspěvek na těchto stránkách. 

 

Zkuste se podívat na moje začátky a teď, změnil jsem se?, mám ještě něco zlepšovat?

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář